Gustomedia.bg

Пловдивски
информационен портал

вторник, 26 септември 2023 г.
вторник, 26 септември 2023 г.
1 / 1

Ангел Караньотов подобри собствения си рекорд на писта „Дракон“


Публикувана: неделя, 5 юли 2015 г.

Ангел Караньотов - един от най-добрите състезатели по мотоциклетизъм в България Ангел Караньотов подобри вчера собствения си рекорд на писта „Дракон“. Това стана по време на тренировка, когато на обновеното трасе край Калояново той завъртя най-бърза обиколка за 1.02.270 мин.

Припонмяме, че именно Караньотов постави първия рекорд на писта „Дракон“ след обновлението – 1:04.760 мин. За 10-годишния юбилей на единствената писта за провеждане на авто и мото състезания в България, бяха добавени два нови модула, като късият е с дължина 1400 м, а дългият – 2000 м.

Вчерашната тренировка на Ангел е част от подготовката на състезателите на ZedMoto за предстоящия четвърти кръг от източно-европейския и републикански шампионат по мотоциклетизъм на писта, който ще се проведе другата седмица (10-12 юли) на летищен комплекс „Долна Митрополия“. Освен него на пистата излязоха Светлин Иванов (ZedMoto, клас Supersport), Владислав Димитров (Team GIS, клас Superbike), Атанас Нейчев (ZedMoto, клас F100) и други.

Източник: GustoMedia.bg

ПИМК - Марково
gustosport.bg
Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
АУ
Мачовете днес
ВМРО