Gustomedia.bg

Пловдивски
информационен портал

четвъртък, 28 септември 2023 г.
четвъртък, 28 септември 2023 г.
1 / 1
Асен Блатечки и Мария Сапунджиева играят „Ревност" на лятна сцена „Орфей"
Асен Блатечки и Мария Сапунджиева играят „Ревност" на лятна сцена „Орфей"

Асен Блатечки и Мария Сапунджиева играят „Ревност" на лятна сцена „Орфей"


Публикувана: вторник, 22 август 2023 г.

Любимците на публиката Асен Блатечки и Мария Сапунджиева гостуват с комедията „Ревност" в лятно кино „Орфей" на 28 август от 20:30 часа. Постановката вече донесе „Златен Кукерикон" за комедийна женска роля на Мария Сапунджиева и се превърна в тотален хит. Двамата актьори блестящо си партнираха над 17 години в „Омайна нощ". В спектакъла на театрална къща Viva Arte участват още талантливите Стефан Иванов и Пепа Николова.

"Ревност" е на популярния американски писател Сам Бобрик, познат още на българската публика с комедията „Умопомрачение". Новата пиеса е забавен разказ за това как въображаем бивш любовник може да възкреси за живот позавехналите семейни взаимоотношения.

Браян е напълно доволен от еднообразието на брачния живот, но Мери търси повече емоции в неособено вълнуващото си ежедневие и ги намира, когато най-неочаквано на прага на дома им се появява бившето ѝ гадже от колежа, Питър... или пък той съществува само във фантазиите й? И ще успее ли младичката Тори, представяща се за въображаемата любовница на Браян, да възпламени отново искрата в позавехналите семейни отношения?

Билети за „Ревност" в лятно кино „Орфей" се продават онлайн на eventim.bg и grabo.bg, както и на касите в Дом на културата и пред Общината.

Спектакълът е от програмата на панорама на комедиите „Завеса под звездите" и се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Културния календар на града за 2023 година.

 Представлението "Ревност" се играе премиерно на открита сцена в Пловдив.

Източник: GustoMedia.bg

ПИМК - Западен 5
gustosport.bg
Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
АУ
Мачовете днес
ВМРО