Gustomedia.bg

Пловдивски
информационен портал

четвъртък, 28 септември 2023 г.
четвъртък, 28 септември 2023 г.
1 / 1

Д-р Иван Црънчев: Не си играйте със смъртта, никой не я е победил!


Публикувана: сряда, 10 ноември 2021 г.

Дълго време избягвах да дискутирам темата относно за или против ваксинацията, макар че тази дилема никога не е съществувала в съзнанието ми. Смятам, че всеки трябва сам да достигне до истината, колкото и време и усилия да му отнеме това.

Истината е, че когато загърбим егоцентризма си, липсата на вградени културни ценности и качествено образование в ранните етапи на житейското си израстване, когато станем по-състрадателни и отворени към хората, които ни заобикалят, и започнем да мислим за слабостите и несгодите на хората около нас, а не само за себе си, тогава няма да има дилема в обществото ни, относно това "за" или "против" ваксинирането. 

В исторически план ваксинирането е доказало своя безспорен успех и се е утвърдило като едно от чудесата на човешкия гений и стремеж към знание, заедно с антибиотиците, спасили милиони човешки животи.

С ясното си съзнание на отговорен лекар, срещащ смъртта всеки ден в работата си, апелирам всички, които четат този пост, ваксинирайте се! Ваксините спасят живот, не превръщайте дезинформацията в острие, поставено в ръцете на смъртта. И не си играйте с нея, никой не я е победил!

Автор: д-р Иван Црънчев, ФБ

Източник: GustoMedia.bg

ПИМК - West Park
gustosport.bg
Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
АУ
Мачовете днес
ВМРО