Gustomedia.bg

Пловдивски
информационен портал

вторник, 26 септември 2023 г.
вторник, 26 септември 2023 г.
1 / 3
2 / 3
3 / 3

Кметът Иван Стоянов: Подобряването на средата на живот е първостепенна задача за мен и за екипа на "Източен"!


Публикувана: четвъртък, 7 септември 2023 г.

"Проблемите на хората в квартала и подобряването на средата на живот са първостепенна задача както за мен, така и за екипа на район "Източен"!", заяви в пост в социалната мрежа кметът на района Иван Стоянов.

И още: 

"Именно затова, след многобройни обходи и получен сигнал до мен от живеещите на ул. "Жеравна" 1 и 3 за забавяне и дори липса на всякакъв вид работа от страна на фирмата - изпълнител по поръчка за саниране на блока, възложител на която е Община Пловдив и зам.-кметът Пламен Райчев, извършихме проверка, и реагираме по единственият възможен начин, чрез писмено питане до кмета на Пловдив, зам.-кмета по СИ и председателя на Общинския съвет за това ,че има забавяне, некачествено изпълнение и реален риск програмата, която е по Региони в растеж да се провали, а най-вече  - и заради хората, които живеят там! Благодаря на общинския съветник от ГЕРБ,  г-н Емил Русинов за това, че зададе въпроса на сесията на ОбС. Той също живее в района, получава сигнали и е съпричастен с проблема. 

Районната администрация и аз, като кмет, не сме участвали по никакъв начин, нито в провеждането на поръчката, нито във възлагането на фирмата-изпълнител, нито имаме представител в проекта, но като отговорни хора няма да оставим нещата така!

Няма да позволим заради безхаберието и незаинтересоваността на кмет и зам.-кмет на "Жеравна" 1 и 3 да се повтори ситуация- възстановка на филма "Топло" и живущите да са на студено, с течове и некачествено изпълнение на СМР!

Ако не се забележи активизация и качествено завършване на обекта, ще сигнализираме управляващия орган и правораздавателните институции!"

Източник: GustoMedia.bg

ПИМК - West Park
gustosport.bg
Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
АУ
Мачовете днес
ВМРО