Gustomedia.bg

Пловдивски
информационен портал

вторник, 25 юни 2024 г.
вторник, 25 юни 2024 г.
1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Коалиция "Съединени за Пловдив" се регистрира в ОИК за участие в Местни избори'2023


Публикувана: неделя, 17 септември 2023 г.

Коалиция "Съединени за Пловдив", в която участват партиите "Кауза България", "ВМРО-БНД", ЗС"Александър Стамболийски", "Партия на зелените", "Новите лидери", "ВОЛЯ" и "Атака", се регистрира днес за участие в Местни избори '2023 в Общинската избирателна комисия (ОИК). 
Формацията ще участва в изборите за кмет на града, за районни кметове и за общински съветници. Седемте партии влизат в предизборната кампания под мотото "Защото градът заслужава".
Според споразумението, представено в ОИК, коалицията се регистрира за целия предстоящ мандат 2023-2027 г.. За срока на действие на това споразумение партньорите ще участват единствено в тази коалиция, освен ако централният орган на управление вземе друго решение, включително за нейното участие в по-широки местни коалиционни форми. Коалицията може да сключва други, некоалиционни форми на политически споразумения с политически субекти, както и да установява и участва в други, неполитически форми на сътрудничество с организациите на гражданското общество.
За лидер на формацията е посочен Георги Титюков, председател на ПП "Кауза България", а в шест-членния коалиционен съвет, освен него, влизат още Владимир Кисьов ("ВМРО-БНД"), Георги Колев (ЗС"Ал. Стамболийски"), Стефан Аксиев ("ВОЛЯ"), Димитър Керин ("Атака") и Лилия Недева ("Партия на зелените").

"Време е пловдивчани да върнат нормалността в управлението на града. Време е да върнем вземането на решения за съдбата на града ни тук, в Пловдив", заяви след регистрацията кандидатът за кмет на коалицията Славчо Атанасов. 
"Днес регистрирахме първата и засега единствена местна коалиция за участие в местните избори под името  "Съединени за Пловдив", защото вярваме, че градът заслужава!", допълни лидерът на коалицията Георги Титюков. 
"В името на вярата, че градът заслужава по-добро бъдеще, в името на надеждата, че градът ще се управлява по-добре и по-успешно и в името на любовта ни към хората и към Пловдив, ние се обединихме и заедно тръгваме на избори", каза Георги Колев от ЗС "Александър Стамболийски". 
"Събрали сме се хора, отговорни и загрижени за съдбата на Пловдив. Вярваме, че можем да управляваме града прозрачно, с експертност, с воля и желание да го направим по-добър за живеене град", заяви председателя на местната структура на ВМРО-БНД  Владимир Кисьов. 

Източник: GustoMedia.bg

ПИМК - Марково
gustosport.bg
Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
Мачовете днес
Колумбия Колумбия title= 01:00 Колумбия Парагвай https://winner.bg/statics/uploads/tv/3426.png
Флорида Пантърс Флорида Пантърс title= 03:10 Флорида Пантърс Едмънтън Ойлърс https://winner.bg/statics/uploads/tv/3423.png
Бразилия Бразилия title= 04:00 Бразилия Коста Рика https://winner.bg/statics/uploads/tv/3426.png
Франция Франция title= 19:00 Франция Полша https://winner.bg/statics/uploads/tv/3425.png
Франция Франция title= 19:00 Франция Полша https://winner.bg/statics/uploads/tv/2613.png
Нидерландия Нидерландия title= 19:00 Нидерландия Австрия https://winner.bg/statics/uploads/tv/3425.png
Нидерландия Нидерландия title= 19:00 Нидерландия Австрия https://winner.bg/statics/uploads/tv/3428.png
Франция Франция title= 19:00 Франция Полша https://winner.bg/statics/uploads/tv/90.png
Дания Дания title= 22:00 Дания Сърбия https://winner.bg/statics/uploads/tv/3425.png
Дания Дания title= 22:00 Дания Сърбия https://winner.bg/statics/uploads/tv/2613.png
Англия Англия title= 22:00 Англия Словения https://winner.bg/statics/uploads/tv/3428.png
Англия Англия title= 22:00 Англия Словения https://winner.bg/statics/uploads/tv/3425.png
Дания Дания title= 22:00 Дания Сърбия https://winner.bg/statics/uploads/tv/90.png
АУ