Gustomedia.bg

Пловдивски
информационен портал

четвъртък, 28 септември 2023 г.
четвъртък, 28 септември 2023 г.
1 / 3
Романът „Жените на другите“ на Георги Връбчев
Романът „Жените на другите“ на Георги Връбчев
2 / 3
Корица на романа „Жените на другите“ на Георги Връбчев
Корица на романа „Жените на другите“ на Георги Връбчев
3 / 3
Георги Връбчев - фотограф Станислав Геров
Георги Връбчев - фотограф Станислав Геров

Кои са „Жените на другите“ в новия роман на Георги Връбчев


Публикувана: събота, 22 юли 2023 г.

Няколко силни женски образа се преплитат в новия роман „Жените на другите“ на Георги Връбчев. Яркото присъствие на нежната половина от света превръща книгата в нещо повече от забавна, лятна и стилна история, разказана със завидна доза чувство за хумор. 

Действието в романа ще ви пренесе на българското Черноморие през лятото, където ще  срещнете Тони Кис - финансов експерт на свободна практика, млад, условно „пенсиониран за заслуги“. С вроден нюх към популярния напоследък свят на криптовалутите, но във ваканционно настроение за приключения, той се наслаждава на всяка глътка морски въздух, докато една необичайна ситуация не превръща следващите му дни в криминален сюжет с комични оттенъци. 

Тони Кис обича еднакво силно, както живота, така и жените, но по онзи особен, джентълменски и старомоден начин, който ги кара да се чувстват желани по всяко време. Мил, тактичен и достатъчно привлекателен, той е мъж мечта за всяка жена в разгара на сезона. 

„Когато разказах историята на себе си, още преди да се превърне в забавен роман, с лек, но ангажиращ сюжет, знаех, че искам да разкрия добрите черти, които Тони Кис забелязва в характера на жените, без да подценява нито една от тях. Вярвам, че това предопредели пътя на романа“, казва Георги Връбчев, автор на четири книги и носител на няколко международни награди от престижни литературни конкурси в Италия и Израел. 

Тони Кис е богат, духовит и необвързан, с гладка кожа, висок, със спортно телосложение. Има вероятност да си помислите, че не съществува такъв мъж, но няма как да не го забележите. Ако точно сега погледнете към плажа, ще видите как стройното му тяло се хвърля дълбоко във водите на Черно море, за да спаси Джули. Жената, която променя представата му за истинско удоволствие, докато прекарва няколко безметежни и страстни денонощия с нея, без да подозира, че скоро ще попадне в любовен многоъгълник, в който ще се окаже употребен и ненужен.

„Жените на другите“ (издателство „Планини“) е история за взаимна нежност, шумни партита и лукс, криптовалути и акции, предателства и прошка, които разкриват деликатната природа на главния герой Тони Кис. Той не просто обича жените в момент на интимност и прилив на мъжка енергия, но показва, че цени човешките им достойнства.

„Живеем в свят, в който жените имат все повече отговорности, а някои от тях дори изпитват вина, че не се справят. Това често ги кара да се чувстват неудовлетворени, затова сме длъжни да се отнасяме с повече уважение, когато общуваме помежду си“, допълват от издателство „Планини“. 

Корицата на романа „Жените на другите“ е по дизайн на Фиделия Косева.

За Георги Връбчев:

Георги Връбчев е роден в гр. София, като завършва средно образование в ЕГ „Бертолт Брехт” – гр. Пазарджик, а след това придобива специалност „Право“ в юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски”. Работи като нотариус. Автор е на книгите „Някъде...там...някъде” (2008), „Акорди” (2021), „Ерик: Сказание за силата“ (2022). Пише както проза, така и поезия, член е на Съюза на българските писатели. Георги Връбчев е автор на текста за песента „Тервел” от албума „Великите владетели” на група „Епизод“, както и на стихотворението „На Майка България”, включено в италианския поетичен сборник „L`attesa”/„Очакване”, издаден през 2012 година. 

Източник: GustoMedia.bg

ПИМК - Sunset
gustosport.bg
Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
АУ
Мачовете днес
ВМРО