Gustomedia.bg

Пловдивски
информационен портал

понеделник, 25 септември 2023 г.
понеделник, 25 септември 2023 г.
1 / 1

На 15-ти септември Костадин Димитров увери: В мое лице имате добър приятел и партньор


Публикувана: петък, 15 септември 2023 г.

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров присъства на откриването на новата учебна година в училищата в най-младия пловдивски район. Първи старт дадоха в СУ „Димитър Матевски”, а след това поетапно се проведоха тържествата в СУ „Черноризец Храбър”, СУ „Софроний Врачански”, СУ „Свети Седмочисленици” и ДГ „Кремена”.

„Всяка година на 15-ти септември с голямо вълнение се обръщам към Вас, за да ви поздравя с първия учебен ден. Днес училищните врати са отворени празнично, за да посрещнат ученици, учителите и родители. Дворовете са изпълнени с много детски усмивки и настроение”, заяви Костадин Димитров. Той подчерта, че този ден е специален, тъй като го носи в сърцето си през годините с много топли чувства.

„Първият учебен ден е символ на ново начало и нова посока на развитие, на жаждата на българина за знание и образование. Искам отново да Ви уверя, че в мое лице винаги ще имате добър приятел и верен партньор”, допълни кметът на „Тракия” Костадин Димитров. И пожела на всички деца, ученици, учители и родители здрава, вдъхновена и успешна нова учебна 2023/2024 година.

 

Източник: GustoMedia.bg

ПИМК - Марково
gustosport.bg
Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
АУ
Мачовете днес
ВМРО