Gustomedia.bg

Пловдивски
информационен портал

четвъртък, 28 септември 2023 г.
четвъртък, 28 септември 2023 г.
1 / 1

Пловдив посреща Международен турнир по художествена гимнастика


Публикувана: сряда, 21 септември 2016 г.

Международен турнир по художествена гимнастика ще се проведе от 7 до 9 октомври 2016 г. в спортната зала на ПУ "Паисий Хилендарски"  (бул. "България" 236). Участие ще вземат отбори от Израел, Полша, Украйна, Италия, Англия, Молдова и 22 спортни клуба от страната.

В турнира ще вземе участие и Национален отбор на България-ансамбъл девойки, който се готви за Европейското първенство през 2017 г. и в чийто състав  има и две пловдивчанки - гимнастички от СКХГ "Тракия-Елит" - Галатея Герова и Лидия Василева.

Програмата започва на 7 октомври /петък/ от 09.30 ч. с категориите Ансамбли – девойки младша възраст, девойки старша възраст и жени, а официалното откриване е предвидено за 13.00 ч. В събота и неделя ще можете да се насладите и на индивидуалните изпълнения на всички възрастови групи от деца до жени. Главен съдия на турнира е г-жа Мария Гигова.

Като официални гости на турнира се очакват Илиана Раева - председател на Българската федерация по художествена гимнастика, Таня Стоянова - представител на Министерството на младежта и спорта, както и представители от Община Пловдив.

Турнирът се организира от Спортен клуб по художествена гимнастика "Тракия-Елит" с любезното съдействие на Българската федерация по художествена гимнастика, Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" и финансовата подкрепа на Община Пловдив. Вход свободен! 

Източник: GustoMedia.bg

ПИМК - Sunset
gustosport.bg
Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
АУ
Мачовете днес
ВМРО