Gustomedia.bg

Пловдивски
информационен портал

понеделник, 27 май 2024 г.
понеделник, 27 май 2024 г.
1 / 1

По случая "Дебора": Прокуратурата обединява двете разследвания спрямо Георгиев и ще му повдигне нови обвинения


Публикувана: понеделник, 21 август 2023 г.

Районната прокуратура в Стара Загора обединява двете разследвания спрямо Георги Георгиев и ще му повдигне нови обвинения, съобщиха от обвинението.

След извършен анализ на събраните доказателства от разпити на свидетели, включително допълнителeн разпит на пострадалата Дебора Михайлова, писмени доказателства, включително допълнителна съдебномедицинска документация, представена от процесуалния представител на пострадалата, изготвените заключения по назначените експертизи – комплексна петорна съдебномедицинска експертиза, техническа, тройна комплексна експертиза - ДНК, дактилоскопна и трасологична, наблюдаващите прокурори обединяват разследванията спрямо задържания 26-годишен мъж.

Предстои да му бъдат повдиганти нови обвинения. Едното престъпление е за това, че на 26 юни в стая в апартамент той е остригал част от косата на Дебора и употребил сила - удар с юмрук.

Другото престъпление е за това, че с особена жестокост и по особено мъчителен начин е причинил на 18-годишното момиче двустепенна средна телесна повреда, изразяваща се в черепно-мозъчна травма, мозъчен оток и лека мозъчна контузия, довели до временна опасност за живота и порезни рани, довели до обезобразяване на лицето и на други части от тялото.

Повдигането на новите обвинения ще се извърши лично от наблюдаващите прокурори в присъствието на защитниците на обвиняемия, който е с определена мярка постоянен арест по досъдебно производство, водено срещу него за закана с убийство.

Източник: GustoMedia.bg

ПИМК - Paris Garden
gustosport.bg
Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
Мачовете днес
Далас Маверикс Далас Маверикс  title= 03:10 Далас Маверикс Минесота Тимбъруулвс https://winner.bg/statics/uploads/tv/3428.png
Славия Славия  title= 20:00 Славия ЦСКА 1948 https://winner.bg/statics/uploads/tv/3419.png
Ботев Пловдив Ботев Пловдив  title= 20:00 Ботев Пловдив Арда https://winner.bg/statics/uploads/tv/3420.png
Ал Насър Рияд Ал Насър Рияд  title= 21:00 Ал Насър Рияд Ал Итихад Джеда https://winner.bg/statics/uploads/tv/3426.png
Фортуна Дюселдорф Фортуна Дюселдорф  title= 21:30 Фортуна Дюселдорф Бохум https://winner.bg/statics/uploads/tv/3428.png
АУ