Gustomedia.bg

Пловдивски
информационен портал

вторник, 26 септември 2023 г.
вторник, 26 септември 2023 г.
1 / 1

Ученици от 28 училища и 16 детски градини участваха в осмия мемориал Стефан Попов


Публикувана: понеделник, 20 март 2017 г.

Вторият крос от 20-та национална кросова верига „Пловдив – Аквафреш“- национален мемориален крос „Стефан Попов“, се проведе в неделя в Пловдив на пл. Централен.  В него взеха участие над 500 състезатели от Пловдив, региона  и 14 населени места от страната.  Представители на 28 пловдивски училища и 16 детски градини  дадоха тон на гостите от страната за оспорвана надпревара по трите състезателни маршрута по алеите на „Цар Симеонова градина“.

И както на всеки спортен празник, организиран от движение „Спорт за всички“, имаше богата концертна програма, поднесена от СОУ „Д. Матевски“, ОУ „Душо Хаджидеков“ и формация „Нанси денс“, подкрепителен пункт с лакомства и минерална вода и томбола с 30 награди. Традиционните 3 велосипеда в томболата  бяха печелени от Владимир Димитров от  ЦДГ „Малкия принц“, Станислава Стойнова от Куртово Конаре и Ивайло Денев от дружеството на хора с увреждания „Право на достоен живот“.  Първите шест класирали се в 25 възрастови групи  бяха наградени с медали и предметни награди .

Шампиони станаха: Маринела Кукова от  ЦДГ „Биляна“, Никола Калковски от  ЦДГ „Чучулига“, Мариана Якофова от Пещера, Васил Понев от СОУ „Хр. Г. Данов“, Елиа Дюзенова от СОУ „Н. Вапцаров“, Иван Кръстев –  СОУ „Св. сезмочисленици“, Цветелина Начева от Асеновград, Павел Костадинов от ОУ „З. Стоянов“, Михаела Григорова от СОУ „Н. Вапцаров“, Кольо Кръстев от ОУ „Гео Милев“, Стефка Вълчева от ПГ „Асен Златаров“, Христо Йовев от Асеновград, Моника Иванова ПУ „П. Хилендарски“, Ангел Калчев от Пловдив, Таня Димитрова от Пловдив, Димитър Маринов от Пловдив, Тодорка Рангелова от Граф Игнатиево, Благовест Стефанов от Пловдив, Мария Анчева от Пловдив, Митко Клявков от Пловдив, Христина Петкова – София,  Ангел Куков – Пловдив, Кънчо Михов от Пловдив, Павлинка Стоянова от Пловдив и Ивайло Денев от Пловдив

Източник: GustoMedia.bg

ПИМК - Западен 5
gustosport.bg
Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
АУ
Мачовете днес
ВМРО