Gustomedia.bg

Пловдивски
информационен портал

вторник, 26 септември 2023 г.
вторник, 26 септември 2023 г.
1 / 1
Васил Бачев
Васил Бачев

Васил Бачев се разделя с БК "Академик" след 10 години


Публикувана: петък, 18 август 2023 г.

Академик Пловдив остава без един от лидерите си Васил Бачев. Баскетболистът си тръгва от Пловдив след 10 години в клуба.

Ето какво написаха от Академик на раздяла с Бачев:

"10 години са значителен период в живота на човек, особено когато става дума за състезателите по баскетбол. В днешно време не е лесно да си лоялен към един и същ клуб в нашата баскетболна действителност.", написаха от клуба в социалната мрежа.

"Благодарим ти Васко, за отдадеността и трудолюбието през всичките тези 10 години. Щастливи сме, че бяхме част от твоето израстване и ще продължим да се вълнуваме за товето развитие.

Цялата организация на Академик Пловдив ти пожелава успех в новото предизвикателство. Бъди здрав и продължавай да радваш всички твои фенове с добрата си игра! На добър час!", гласи постът в страницата на баскетболния клуб.

Бачев премина в Академик по средата на сезон 2013/2014, като преди това носи екипа на Черноморец. През годините е играл още за ЦСКА, Шампион 2006, Овергаз и Спартак Плевен.

Той взе участие в общо 33 мача за пловдивския тим през изминалия шампионат, като записа средно по 13.3 точки, 2.5 борби и 4.2 асистенции.

Не закъсня и реакцията на Бачев: "Благодаря за всички спомени и моменти през годините", написа в личния си профил той.

Източник: Gustosport.bg

ПИМК - Марково
gustosport.bg
Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
АУ
Мачовете днес
ВМРО