Gustomedia.bg

Пловдивски
информационен портал

понеделник, 25 септември 2023 г.
понеделник, 25 септември 2023 г.
1 / 1

Временно местят Клиниката по кардиология на УМБАЛ “Свети Георги” в Пловдив


Публикувана: сряда, 13 септември 2023 г.

Предстои преместване на Клиниката по кардиология към УМБАЛ “Свети Георги” ЕАД - Пловдив. От Хирургичния блок на бул. Пещерско шосе 66 временно ще се приемат пациенти в Блок V на Клиника по инфекциозни болести, която се намира в непосредствена близост.

Причината за преместването са основни строително-ремонтни дейности и обновяване на материално-техническата база на целия етаж на клиниката. 

Екипът ще осигури всичко необходимо за безпроблемното протичане на лечебно-диагностичния процес и преместването няма да затрудни грижата за лежащите и нови пациенти, увериха от лечебното заведение. 

Ремонтът на Клиниката по кардиология започна на 4 септември и се очаква да продължи до завършването на необходимите строително-ремонтни дейности. След като работите по обновяването приключат, клиниката отново ще се отвори на същото място, където пациентите ще могат да се възползват от подобрените условия за диагностика и лечение.

За улеснение на пациентите в кабинет No 11 на партерен етаж на Клиника по кардиология в Хирургичния блок ще бъде организирана консултативна дейност. Ще бъде осигурен дежурен лекар, който да обезпечи извършването на консултации на спешните и предоперативните пациенти на лечебното заведение.

За въпроси и информация, може да се обадите на стационарните:

032/ 60 - 20 - 41;

032/ 60 - 20 - 42;

032/ 60 - 20 - 43. 

 

Източник: GustoMedia.bg

ПИМК - Paris Garden
gustosport.bg
Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
АУ
Мачовете днес
ВМРО